مهمترین توصیه طب سنتی برای درمان ویار در خانمهای باردار مصرف خوراکیهایی است که راحت هضم میشوند.
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ حوزه کلینیک در نظر دارد تازهترین دانستنیهای پزشکی را در اختیار کاربران قرار دهد.
محققان فرانسوی دریافتهاند که مصرف مواد غذایی "با درجه بالای فرآوری" خطر ابتلا به سرطان را افزایش میدهد.
خوراکیهای با درجه فرآوری بالا به صورت انبوه و به اصطلاح کارخانهای تولید میشوند؛ انواع کنسروها، ناگت مرغ، برخی از انواع کیکها، محصولات پروتئینی فراوری شده مانند سوسیس و کالباس و تنقلاتی مثل چیپس از جمله مواد غذایی با درجه بالای فرآوری هستند.
تحقیقات نشان میداد که افزایش 10 درصدی این مواد در رژیم غذایی، خطر ابتلا به سرطان را در فرد تا ۱۲ درصد افزایش داده است؛ همچنین با افزایش میزان مصرف این نوع مواد غذایی، خطر ابتلا به سرطان باز هم بیشتر میشود.
باید بدانید که انسانها در سنین ۴۰ تا ۵۰ سالگی با ضعف در ماهیچهها مواجه میشوند.
پزشکان برای جلوگیری از این مشکل و تاخیر در شیوع آن چند راهکار را توصیه میکنند؛ اولین راهکار مصرف مناسب مواد پروتئینی است؛ پروتئین مورد نیاز در انسان ۱/۶ گرم در ازای یک کیلوگرم وزن فرد است؛ برای مثال اگر شما ۸۰ کیلو وزن داشته باشید؛ روزانه به ۱۳۰ گرم پروتئین نیاز دارید.
علاوه بر مصرف پروتئین، ورزش کردن خصوصا وزنه زدن در شکل گیری ماهیچهها و تقویت آنها تاثیر زیادی خواهد داشت.
بهتر است بدانید که طب سنتی برای درمان ویار بارداری توصیههایی دارد.
یکی از این توصیهها مصرف مواد ترش مزه مانند رب انار یا غوره است؛ این روش مخصوصا برای کسانی که مزاج گرم دارند توصیه میشود؛ با این وجود زنان بارداری که معدههای سرد و رطوبتی دارند میتوانند این مواد ترش را همراه با عسل میل کنند.
مهمترین توصیه طب سنتی برای درمان ویار در خانمهای باردار مصرف خوراکیهایی است که راحت هضم میشوند؛ حتی توصیه شده است که میوهها را به شکل برشته شده مصرف کنید؛ برای این کار میوههایی مثل به، سیب یا هویج را پس از رنده کردن تفت داده و سپس بخورید.
جوز هندی یکی از طعم دهندهها و ادویههای مورد استفاده در آشپزی و شیرینی پزی است، اما بهتر است بدانید که مصرف بیش از چهار گرم از این ادویه در یک وعده موجب بروز حالت تهوع و توهم شده و حتی میتواند منجر به بیهوشی فرد شود.
مصرف این ادویه برای کودکان خطرناکتر است به طوری که مصرف همان چهار گرم از این ادویه موجب مسمومیتهای شدید در کودکان شده و حتی خطر مرگ را در آنها به دنبال دارد.
بسیاری از ما تجربه شور شدن غذا را داشته ایم؛ نمک زیاد عملا موجب میشود غذایی که آماده شده است، غیر قابل خوردن باشد، اما جالب است بدانید که با ترفندهایی میتوان شوری غذا را تاحدود زیادی از بین برد.
یکی از این روشها افزودن شکر، عسل و برخی مواد اسیدی مانند عصاره مرکبات، آب لیمو، سرکه و ترشی به غذاست؛ در حقیقت با افزودن این مواد مزه شوری غذا مخفی میشود.
با این وجود به خاطر داشته باشید که مصرف بیش از اندازه نمک علاوه بر افزایش فشار خون، خطر حملات قلبی عروقی را به طور چشمگیری افزایش میدهد.
بیماری آنفولانزای پرندگان یک بیماری ویروسی است که بیشتر مخصوص پرندگان وحشی است و به راحتی به انسان منتقل نمیشود؛ با این وجود این بیماری میتواند بسیار کشنده و خطرناک باشد.
مهمترین اقدام برای پیشگیری از انتقال این ویروسها حضور نیافتن در مناطق آلوده به این بیماری مثل مناطق شکار پرندگان وحشی یا بازارهای سرباز فروش پرندگان است؛ علاوه بر این از مصرف گوشت و تخم این پرندگان وحشی هم جدا خودداری کنید.
بهتر است مراقبتهای دیگری را هم انجام دهید؛ برای مثال بهتر است تمام وسایل مورد نیاز برای تمیز کردن یا خرد نمودن گوشت طیور را شسته و ضدعفونی کنید؛ گوشت طیور کاملا پخته شود به طوری که دمای درونی آنها به ۷۰ درجه سلسیوس برسد؛ همچنین از مصرف تخممرغ خام یا نیمهپخته هم پرهیز کنید.
انتهای پیام/